Aviația israeliană a atacat împrejurimile Damascului

Mai devreme sau mai târziu profeția despre distrugerea Damascului își va găsi împlinirea, ducând la o conflagrație majoră în zonă și la invazia asupra Israelului a coaliției conduse de Gog:

Prorocie împotriva Damascului. „Iată, Damascul nu va mai fi o cetate, ci va ajunge un morman de dărâmături; cetăţile Aroerului sunt părăsite, sunt date spre păşune turmelor care se culcă nestingherite acolo. S-a isprăvit cu cetăţuia lui Efraim şi s-a sfârşit cu împărăţia Damascului; dar rămăşiţa Siriei va fi ca slava copiilor lui Israel, zice Domnul oştirilor. (Is. 17:1-3)

Mai multe explozii au avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în oraşul Damasc, armata siriană anunţând că este vorba de bombardamente efectuate de Israel, afirmă surse siriene.

Cel puţin cinci explozii puternice s-au produs la periferia capitalei Siriei, a anunţat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Bombardamentele au vizat depozite de armament iraniene şi ale mişcării şiite Hezbollah situate la periferia sudică a Damascului, afirmă surse militare siriene.

Administraţia Bashar al-Assad a confirmat bombardamentele, susţinând că unele dinte rachetele lansate de armata israeliană au fost interceptate. „Sistemele antiaeriene au depistat ţinte ostile venind dinspre Quneitra şi le-au interceptat”, a declarat un oficial militar sirian citat de agenţia de presă de stat SANA. Quneitra este un oraş sirian situat în regiunea Înălţimile Golan, la frontiera cu Israelul.

Armata israeliană efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, susţinută de Teheran.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s