Statele Unite vor prezenta parțial proiectul de pace propus pentru conflictul israeliano-palestinian

Dan. 9:27 – El va face un legământ trainic cu mulţi timp de o săptămână, dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa şi darul de mâncare, şi pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”

Se apropie împlinirea acestei profeții? Probabil că propunerea americană nu va avea un răspuns pozitiv din partea palestinienilor nici de data această, dar faptul că se discută despre acest acord de pace ne indică apropierea începutului vremii de necaz a omenirii și, implicit, a revenirii Domnului. Suntem pregătiți?

Statele Unite urmează să dezvăluie partea economică a foarte aşteptatului plan de pace israeliano-palestinian promis de către Donald Trump într-o conferinţă organizată la 25 şi 26 iunie, în Bahrain, a anunţat Casa Albă.

”Atelierul” organizat împreună cu autorităţile de la Manama – intitulat ”De la pace la prosperitate” – urmează să reunească şefi ai mai multor guverne, societatea civilă şi lumea afacerilor. Aceasta este o ”oportunitate crucială” în vederea ”împărtăşirii unor idei, evocării unor strategii şi încurajării susţinerii investiţiilor şi iniţiativelor economice potenţiale care ar putea să fie făcute posibile printr-un acord de pace”, a apreciat preşedinţia americană duminică, într-un comunicat comun cu regatul Bahrain.

Este vorba despre definirea unei ”viziuni şi a unui cadru ambiţios şi realizabile în vederea unui viitor prosper pentru palestinieni şi regiune. Dacă va fi pusă în aplicare, această viziune are potenţialul să transforme radical vieți şi să pună regiunea pe orbită către un viitor mai radios”, se insistă în comunicat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s