Donald Trump explică de ce nu a atacat încă Iranul

Încă nu a sosit timpul hotărât de Dumnezeu pentru începerea războiului condus de Gog, dar el este mai aproape acum ca oricând. Cu siguranță, trăim vremurile din urmă, iar venirea Domnului se apropie.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat vineri că nu se ”grăbeşte” să răspundă militar Iranului şi a explicat că a anulat în ultimul moment atacuri aeriene prevăzute joi seara pentru că ar fi făcut multe victime. Într-o serie de mesaje pe care le-a postat pe Twitter vineri dimineață, Trump a detaliat desfășurarea serii de joi.

”Eram înarmaţi şi pregătiţi să ripostăm noaptea trecută contra a trei locuri, când am întrebat câte (persoane) aveau să moară. 150 de persoane, domnule, a fost răspunsul unui general. Cu 10 minute înainte de atac, l-am oprit. Nu era proporţional faţă de un atac contra unei drone”, a scris preşedintele american.

Joi, Iranul a doborât o dronă americană (estimată la aproape 200 de milioane de $), care i-a încălcat spaţiul aerian, acuză Teheranul. Statele Unite acuză, la rândul lor, că drona a fost doborâtă pe când se afla în spaţiul aerian internaţional.

”Nu mă grăbesc, armata noastră este pregătită şi de departe cea mai bună din lume”, a adăugat Trump, felicitându-se că sancţiunile americane impuse Iranului sunt ”usturătoare”. ”Iranul nu va fi niciodată autorizat să aibă arme nucleare, nici împotriva Statelor Unite şi nici împotriva lumii!”, a adăugat el.

Ziarul The New York Times a dezvăluit primul anularea atacurilor chiar înainte de calendarul prevăzut. NYT scria joi seara (ora locală) că ”avioanele erau în aer, iar navele în poziţie, însă nu trăseseră când a căzut ordinul să se oprească”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s