Invazie de lăcuste în Las Vegas, ce aduce aminte de plăgile biblice din Egipt

Se pare că ”orașul păcatului” (Sin City), așa cum mai este numit Las Vegas, începe să vadă și care sunt urmările sfidărilor repetate înaintea lui Dumnezeu. În îndurarea Sa, El trimite mai întâi judecăți de avertizare, pentru ca oamenii să-și dea seama de consecințele păcatelor și să ajungă la pocăință. Altfel, vor avea de înfruntat judecata cea mare din Ziua Domnului:

,,Domnul a făcut să sufle un vânt dinspre răsărit peste ţară, toată ziua şi toată noaptea aceea. Dimineaţa, vântul dinspre răsărit adusese lăcustele. Lăcustele au venit peste ţara Egiptului şi s-au aşezat pe toată întinderea Egiptului; erau în număr atât de mare cum nu mai fusese şi nu va mai fi un astfel de roi de lăcuste.
Au acoperit toată faţa pământului, de nu se mai vedea pământul; au mâncat toată iarba de pe pământ şi tot rodul pomilor, tot ce lăsase piatra; şi n-a rămas nimic verde în copaci, nici în iarba de pe câmp, în toată ţara Egiptului.”
(Exod 10:13-15)

Locuitorii din Las Vegas s-au confruntat în acest weekend cu o invazie de lăcuste, iar un entomolog din statul Nevada a atras atenția locuitorilor și turiștilor că situația ar putea continua câteva săptămâni.

Fotografii și înregistrări video cu lăcuste care zboară în număr mare atrase de luminile cazinourilor din hotelurile și zonele de agrement din Las Vegas și-au făcut apariția pe site-urile de socializare la începutul săptămânii trecute. Cel puțin unul dintre cazinouri a stins vineri și sâmbătă firma luminoasă pentru a nu atrage insectele, a scris Las Vegas Review-Journal.

În comentariile publicate pe Twitter, utilizatorii au comparat această situație cu scene din filmele horror și au făcut referire la pasaje din Biblie despre semnele Apocalipsei.

Entomologul Jeff Knight din Nevada a declarat, însă, că locuitorii și turiștii nu au niciun motiv de îngrijorare. El a explicat de asemenea ca aceste lăcuste fac parte dintr-o specie comună din deșerturile din America de Nord, iar numărul mare din această perioadă este o consecință a vremii umede din timpul iernii și primăverii.

2 comentarii

 1. Pacea DOMNULUI frate Aurel,

  Mă numesc Răzvan Contea

  Îmi pare așa de rău că nu mai postați pe youtube actualizările de la „Semnele vremurilor” ….

  Este clar că ați deranjat destul de tare pe cineva…
  Este clar că vor să înăbușe adevărul ca oamenii să creadă minciunile lor…

  Chiar nu există o altă soluție?

  Să le puneți pe dvd-uri și să le comercializați de exemplu?

  Erau niște știri atât de importante și de exacte…

  DOMNUL ISUS să vă binecuvânteze pentru munca pe care o faceți. Să vă ocrotească și să vă dea lumină și înțelepciune în continuare.

  Multă pace.

  Apreciază

  • Explicațiile au fost date într-unul dintre materiale postate anterior. Este vorba, în principal, de cenzura de pe internet și de pericolul de a avea contul suspendat, la care se mai adaugă și alte lucruri. Nu este niciun om însă sau vreo organizație care să fi oprit aceste postări. Nu le vom face pentru comercializare, dar le vom relua într-o altă formă, atunci când va fi posibil.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s