Israelul a prevenit un atac iranian cu drone planificat în Siria

Lucrurile continuă să se desfășoare în zonă în direcția unui mare conflict militar pe care Biblia îl prezintă în cartea Ezechiel, cap. 38-39. Invazia forțelor arabe din Nord sub conducerea Rusiei și Iranului (Persia) marchează un punct clar al vremii din urmă pe care o trăim. Încă o dată, Dumnezeu Își va arăta suveranitatea în istoria umanității, arătând că are totul sub control și chemându-i pe toți oamenii la împăcarea cu El.

Israelul a admis că a lovit mai multe puncte militare din Siria pentru a preveni un posibil atac iranian cu „drone ucigaşe”, ce urma să fie făcut de membri ai Gărzii Revoluţionare Iraniene. Potrivit unor surse din cadrul forţelor armate israeliene, atacurile ar fi vizat poziţii ale Forţei Quds (gruparea de elită a Gărzii Revoluţionare Iraniene) situate la sud-est de capitala siriană, Damasc.

„Iranul nu are imunitate nicăieri. Forţele noastre operează în orice sector împotriva agresiunii iraniene. Dacă cineva se ridică să te omoare, atunci tu trebuie să-l omorî primul”, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Operaţiunea a fost confirmată şi de armata siriană, care a indicat că apărarea sa anti-aeriană a detectat ţinte inamice care se deplasau dinspre Înălţimile Golan înspre zona din jurul Damascului.

„Agresiunea a fost imediat confruntată şi până acum, majoritatea rachetelor inamice israeliene au fost distruse înainte să-şi atingă ținta”, a precizat o sursă din cadrul Armatei siriene.

2 comentarii

 1. Mulțumesc personal Lui Dumnezeu ca existați! El sa va dea Informații despre Planul Său cu privire la Vremea care vine ! Am rămas fără cuvinte, Lăudat sa fie Cel ce ne-a Creat! Mulțumesc mult pentru prietenia dvs sfântă! Maranatha!

  Apreciază

 2. Multumim frumos pentru vestile ce apar in jurul Israel-lui, Fr.Aurel
  Este adevarat uneori nu siint vesti inbucuratoare de tot ce se intimpa acolo,purtindu-I in rugaciunile noastre.
  Ne rugam pentru pacea Ierusalimului . Iar noi, pentru-ca sintem fii ai luminii, nu ne înspăimîntăm cum fac cei care n-au nădejde . Ne apropiem cu pași repezi de minunata zii a revenirii Domnului Isus, a mirelui nostru iubit pe care îl așteptam cu nerăbdare . Fie ca El sa sfințească inimile noastre în fiecare zii, sa veghem fiecare in dreptul nostru,așa cum ne-ati învățat prin mesajele transformatoare, pline de putere și înțelepciune de care Domnul va făcut parte, și noua tuturor de a avea acest minunat privilegiu sa va putem asculta, atit timp cit se mai poate !

  Cu prețuire

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s