Rusia și Iranul vor să desfășoare exerciții militare în Golful Persic

Unul dintre cele mai clare indicii ale vremii pe care o trăim este alcătuirea alianței descrise în Ezechiel, cap. 38-39, ce va încerca să invadeze mai târziu Israelul. Rusia (Gog) are relații militare din ce în ce mai strânse cu Iranul (Persia), țară ce își propune ștergerea de pe hartă a statului Israel. Aceasta în timp ce America pare a fi un actor tot mai puțin implicat în regiune, lăsând un vid de putere pe care armatele islamice pro-ruse îl acoperă încetul cu încetul. Vremea este pe sfârșite, iar venirea Domnului se apropie. Suntem gata pentru marele eveniment?

Rusia și Iranul intenționează să desfășoare exerciții navale comune în Oceanul Indian, a declarat luni ministrul iranian de Externe, Javad Zarif, citat de agenția rusă de presă TASS. Acesta a declarat luni, în urma întrevederii cu omologul său rus, Sergei Lavrov, că Teheranul salută propunerea Rusiei de a asigura securitatea în regiunea Golfului.

„În ceea ce privește securitatea din Golful Persic, punctele noastre de vedere sunt similare celor prezentate de Moscova. Încurajăm inițiativa Rusiei pentru securitatea din Golful Persic”, a declarat Zarif.

Administrația de la Teheran se așteaptă ca Administrația de la Moscova să ia măsuri concrete în această direcție, a anunțat ministrul de Externe iranian.

După sechestrarea tancului petrolier britanic de către forțele iraniene, mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, au anunțat că vor participa la o misiune coordonată de Statele Unite pentru securizarea Golfului Persic prin contracararea acţiunilor Iranului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s