Imagini cu distrugerea rămasă în urma uraganului Dorian

Ca multe alte astfel de fenomene, și acest uragan nu-i decât o atenționare din partea lui Dumnezeu trimisă cu scopul ca oamenii să vină la pocăință și să fie mântuiți. Mânia Sa este gata să fie revărsată la cea mai mare intensitate, după cum este scris: „Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.” (Rom. 1:18)

La câteva zile după impactul terestru, o insulă din Bahamas, care are 50.000 de locuitori, se află în proporție de 70% sub ape, după ce uraganul Dorian a lovit teritoriul cu o forţă neaşteptată, potrivit declaraţiei guvernului local.

Porturile şi aeroporturile din Grand Bahama şi din apropierea insulelor Abaco sunt inundate şi distruse, complicând încercările de salvare. Furtuna a lovit arhipelagul Bahamas cu forţa unui uragan de categoria 5, însă ulterior intensitatea a scăzut până la nivelul 4, a anunţat Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA . În prezent, uraganul a fost încadrat în categoria 2, după ce viteza vântului a scăzut la 175 de kilometri la oră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s