China se pregătește să emită propria criptomonedă

Sistemul fără cash va conduce la un control al populației sporit, iar, în cele din urmă, la unul total. În timpul epocii lui Anticrist, nimeni nu va mai putea să cumpere sau să vândă fără a avea un anumit semn (eventual un microcip), care să-i permită accesul la resursele financiare. Dacă aceste lucruri se produc deja, cât de aproape suntem de ultimele clipe ale istoriei? Înainte de apariția omului fărădelegii Domnul Se va întoarce pentru a-Și lua acasă Biserica, apoi pentru a judeca o lume ce i-a întors spatele în mod constant. Toate acestea sunt în pregătire chiar acum, iar noi ar trebui să ne pregătim pentru marele eveniment al întoarcerii Sale. Domnul este aproape!

Banca Populară a Chinei este pe cale să emită propria sa monedă virtuală. Oricine cochetează cu piața monedelor valutare ar trebui să fie bucuros având în vedere noile știri legate de China. Mai exact, potrivit lui Mu Changchun, director adjunct al departamentului de plăți al Băncii Populare Chineze, instituția este aproape gata să emită criptomoneda suverană.

Este de remarcat faptul că, în ultimii 5 ani, banca a lucrat la această acțiune. Mai mult decât atât, China nu a fost singura care și-a dorit acest lucru, deoarece și alte bănci centrale din lume i-au urmat mișcările. Riksbank, banca din Suedia, ar putea fi un exemplu bun în acest caz (o astfel de soluție reiese din cauza faptului că se consideră că țara înregistrează cea mai scăzută sumă cash din lume – mai multe persoane au acces la un card de plată decât la CAS, potrivit CNBC).

Revenind la subiectul Chinei, este de observat că Beijingul își poate lansa criptomoneda printr-un sistem pe două niveluri (atât banca centrală, cât și băncile comerciale ar fi emitenți legitimi). Ceea ce ar putea fi deosebit de important, este că noua monedă virtuală nu s-ar baza exclusiv pe tehnologia de tip blockchain, menținând în schimb o poziție mai neutră în ceea ce privește tehnologia.

Lansarea monedei virtuale a Chinei este prevăzută pentru luna noiembrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s