Întâlnire la Ankara între președinții Erdogan, Putin şi Rouhani

Nu este nicio coincidență în aceste întâlniri care au avut loc foarte frecvent în ultimii ani, ci ele creează premisele viitoarei alianțe militare descrise în cartea profetului Ezechiel, cap. 38-39. De asemenea, nu-i coincidență nici faptul că a patra țară despre care se discută – Siria – este situată la nordul statului Israel și se află în stare de conflict cu acesta de mai bine de 50 de ani. Toate aceste evenimente ne arată clar spre vremea pe care o trăim, indicând-o drept „vremea din urmă”, în care Domnul Isus Se va întoarce pentru a-Și lua mai întâi Biserica și apoi pentru a-Și instaura domnia pe acest pământ.

Preşedintele turc Tayyip Erdogan se va întâlni luni cu omologul său rus Vladimir Putin şi cel iranian Hassan Rouhani, la Ankara, pentru a participa la un summit pe tema situaţiei din Siria.

Acesta este cel de al cincilea summit trilateral între liderii Turciei, Rusiei şi Iranului. Rusia, Turcia şi Iran au semnat în mai 2017 un memorandum privind crearea a patru zone de securitate în Siria, în timpul discuţiilor de la Astana.

Marţi se împlineşte un an de când Turcia şi Rusia au convenit să creeze o zonă demilitarizată în regiunea Idlib. În luna aprilie, forţele guvernamentale siriene, sprijinite de Rusia, au început o ofensivă militară în regiune pentru a captura teritorii din această provincie.

Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, a informat că 1.089 de civili au fost uciși în Siria în perioada 29 aprilie – 29 august. Dintre aceștia, 304 erau copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s