Predică amenințătoare pe Muntele Templului, în Ierusalim

Nu este nimic surprinzător că, din când în când, locuitorii musulmani ai Ierusalimului își dau pe față adevăratele intenții: alungarea totală a evreilor din oraș, instituirea califatului (pe care-l dorea și ISIS) și cucerirea Europei (reprezentată de Roma). Vinerea trecută, cu ocazia sărbătorii cuceririi Constantinopolului de către turci, în 1453, a existat un astfel de moment, atunci când, în fața mulțimii adunate pe platforma Muntelui Templului, un predicator islamic extremist a amenințat cu Jihadul pe toți cei ce se alătură Americii și Israelului. El n-a ezitat să cheme armatele lumii islamice la luptă pentru a „elibera” Ierusalimul și moscheea Al-Aqsa, arătând că acesta este scopul lor suprem, chiar dacă ar trebui să-l plătească devenind martiri.

Tensiunile se acumulează tot mai mult, mai ales datorită anunțării dezvăluirii planului de pace american, prin care evreii vor primi suveranitate asupra unei părți extinse din așa-numitele ”teritorii ocupate”. Curând se va ajunge la izbucnirea conflictului pentru cucerirea Ierusalimului, în linie cu profețiile despre vremea din urmă. Domnul este aproape!

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment foarte important şi relevant în pregătirea motivaţională a militanţilor islamici: aniversarea cuceririi oraşului Constantinopol în 1453. Evenimentul a fost prezentat de predicatorul palestinian Nidhal “Abu Ibrahim” Siam drept dovada de necontestat că înfrângerea Occidentului este nu numai posibilă, ci şi inevitabilă, următoarea reușită în viitorul apropiat fiind cucerirea Romei.

De aici a urmat descrierea profeţiei centrale, anume că Ierusalimul va fi capitală a Califatului, lucru posibil numai după ce „duşmanii vor fi făcuţi una cu pământul”, întinzându-şi apoi stăpânirea asupra întregii lumi. Sarcina care ar reveni musulmanilor este să se ridice la luptă în numele profetului şi să arate cum cuvântul necredincioşilor are mai puţină valoare decât cuvintele lui Alah.

Mesajul predicatorului islamic cerea acceptarea martiriului în numele profetului, precizând și cine sunt adevăraţii duşmani: „Nu colaboraţi cu susţinătorii Satanei, cei care colaborează cu America, cu Rusia şi cu Occidentul!” Iar răspunsul mulţimii a fost pe măsură: „Moscheea Al-Aqsa va fi eliberată. Califatul a fost promis de Alah… Prin Califat şi cu efortul nostru, cucerirea Romei devine un lucru sigur!”

Cea mai primejdioasă iluzie a lumii occidentale este că ei vor renunţa. N-o vor face. Singura necunoscută este identificarea corectă a persoanei sau naţiunii care urmează să proclame oficial ca purtătoare a Steagului Verde al Profetului, care va ieşi la luptă pentru restabilirea Califatului. Doritori sunt mulți în lumea islamică, iar harta este gata pregătită, gata de negocieri cu vecinii din Europa „bătrână şi decrepită”, cum spunea cu atâta convingere predicatorul Islamului. Acum, în acest context, avem deja avertismentul sinistru venit de la Ierusalim… Îl va lua cineva cu adevărat în considerare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s