Fenomene caracteristice verii – în miezul iernii

Se pare că fenomenele climatice nu se mai încadrează în niciun tipar prestabilit. În timp ce meteorologii încearcă să dea explicații „științifice”, pentru creștini acesta este un semn clar al judecății lui Dumnezeu, după cum este scris în cartea Iov: „Ai ajuns tu până la cămările zăpezii? Ai văzut tu cămările grindinei, pe care le păstrez pentru vremurile de strâmtorare, pentru zilele de război şi de bătălie?” (Iov. 38:22-23)

Fără niciun dubiu, putem afirma că asistăm la epoca numită de Domnul „începutul durerilor”, în care sunt trimise tot mai clare judecăți de avertizare înainte de a se declanșa revărsarea mâniei lui Dumnezeu. Venirea Domnului este aproape!

În plină iarnă, în satul Colibaşi din comuna Malovăţ, judeţul Mehedinţi, a căzut grindină. Oamenii locului spun că nu au mai văzut aşa ceva, că este prima dată când asistă la un asemenea fenomen. În zonă a început să plouă, iar apa s-a transformat, în scurt timp, în bucăţi de gheaţă.

Minute bune, grindina, cât bobul de mazăre, a acoperit tot. Oamenii spun că n-au văzut niciodată grindină în luna februarie şi se tem să nu distrugă pomii. Fenomenul a avut loc doar în satul Colibaşi al comunei Malovăţ. Meteorologii spun că este anormal ca un astfel de fenomen să aibă loc iarna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s