Semne ale unei ”Apocalipse climatice”

Deși folosirea termenului „Apocalipsa” este impropie, acesta denotă cât de serioase sunt temerile societății contemporane în fața dezastrelor produse de schimbările climatice. Două noi fenomene meteo extreme au produs preocupare în rândul oamenilor de știință: în Antarctica s-au depășit 20 de grade Celsius, în timp ce în Islanda viteza vântului a depășit 250 km/h. Se pare că seria acestor manifestări neobișnuite ale naturii va continua și mai departe, indicând în mod clar faptul că Dumnezeu se adresează umanității avertizând în legătură cu judecata ce se apropie. El dorește ca „toți oamenii să ajungă la cunoștința mântuirii” și să capete viața veșnică în dar, prin credința în jertfa Domnului Isus. Timpul s-a scurtat, iar venirea Domnului se apropie!

Un nou record de temperatură a fost stabilit în Antarctica, unde au fost măsurate 20,7 grade Celsius, depășind cu aproape un grad vechiul record, de 19,8 grade, ce data din 1982. „Avem schimbări climatice în atmosferă, iar acestea sunt strâns legate de modificările din permafrost și ocean. Totul este interconectat”, au declarat oamenii de știință care lucrează la programul antarctic.

O furtună extrem de puternică s-a abătut asupra Islandei, insulă pe care a lovit-o cu rafale de 255 de kilometri pe oră. A fost emis cod roșu de vreme rea, iar meteorologii au fost uimiți de forța vântului. În capitala Reykjavik, oamenii s-au ținut cu greu pe picioare, în timp ce mai multe acoperișuri au fost luate pe sus. În unele zone, unitățile de învățământ au fost închise, alimentarea cu electricitate a fost întreruptă, iar transportul în comun, suspendat.

Meteorologii își regândesc reperele acum, pentru că vremea nu mai stă deloc în standarde. Uraganele tot mai devastatoare, ghețarii care devin simple cuburi de gheață plutitoare, iernile care se transformă în veri toride, toate formează un tablou înspăimântător, pe care oamenii nu știu cum să-l privească, altfel decât cu teamă.

Un comentariu

  1. Dumnezeu a fost ,este și va fi întotdeauna la pupitrul de comandă.El,care tine cont chiar și de un fir de păr cate cade unui om,o barbie este contabilizată în registrul Său divin,ne-a avertizat că vor veni aceste judecăți urmare a nekegiuirii care într-adevăr a ajuns la culme.Noi am depășit cu mult Sodoma și Gomora.Amintesc și eu cuvintele Domnului Isus:”VEGHEAȚI”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s