Se poate vorbi mai clar de-atât?

Uitându-ne la tot ce se întâmplă în jurul nostru, ne dăm seama că nimic nu mai este cum a fost, iar lumea întreagă se-ndreaptă vertiginos spre judecata lui Dumnezeu, așa cum este descrisă pe larg în cartea Apocalipsa. Deși în ultimii ani toate semnele revenirii Domnului au fost atât de evidente, foarte puțini au luat seama la ele pentru a se trezi din somnul spiritual în care prosperitatea i-a aruncat pe cei mai mulți.

De aceea, acum Dumnezeu folosește această nouă epidemie – care nu este cea mai gravă posibil – pentru a avertiza încă o dată omenirea în legătură cu iminența judecății Sale și a-i chema pe toți la pocăință, înainte de a fi prea târziu. Chiar dacă la început românii s-au hrănit cu iluzia că pe noi ne va ocoli – că doar suntem „poporul cel mai religios din Europa” – iată că ne-a venit rândul să trecem prin primele faze ale răspândirii ei.

La toate acestea, se mai adaugă și zilele de iarnă ce ne stau înainte. Astfel, după ce ieri, 21 martie, în sudul țării s-au înregistrat 24 de grade Celsius (la soare erau chiar 30), astăzi s-a dat cod portocaliu de ninsoare și de viscol pentru aceeași regiune. Oare ar putea Dumnezeu vorbi mai clar de-atât???

Bunătatea lui Dumnezeu ne îndeamnă – prin intermediul acestor semne clare – să venim la El cu smerenie și pocăință, rugându-L să ne ierte și să ne vindece sufletele, apoi să se îndure și de țara noastră, după cum este scris: „Când voi închide cerul și nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce țara, când voi trimite ciuma în poporul Meu: dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va căuta fața Mea, și se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui țara.” (2 Cron. 7:13-14)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s